DIANA RUSU - EXPERT CONTABIL

Membru CECCAR, no. 49800

Optiunea mea pentru profesia contabila a reprezentat si reprezinta un drum in viata. Consider ca atunci cand ai chemare pentru un anumit domeniu de activitate sansele de reusita cresc exponential. M-am convins ca lucrurile stau asa inca din momentul absolvirii Liceului Economic din Botosani.

In timp, capacitatea de analiza, managementul de prioritizare a responsabilitatilor, atitudinea profesionala de care am dat dovada m-au ajutat sa imi dezvolt cariera, pornind de la o pozitie de contabil junior, in decursul anilor ajungand pana la o pozitie de conducere in cadrul unei fabrici de utilaje in domeniul petrochimiei din Bucuresti.

Experienta dobandita, abilitatile bune de comunicare in cei peste 10 ani de lucru in acea companie lucrand cu oameni din diverse departamente cum ar fi: productie, calitate, comercial, tehnic, oameni cu abilitati diferite si nivel de pregatire de la muncitor la director general, m-au ajutat sa fiu un partener de incredere pentru multi antreprenori.

Ce scriu clientii

“Profesionalism si devotament sunt cuvintele care pot descrie parteneriatul cu Diana Rusu Expert Contabil”
Levent Ali,
reprezentant Romania

http://www.rapid.com.tr/tr/

Fast Fixit Computers SRL – “Beneficiez de solutii financiar-contabile complete, adaptate nevoilor societatii pe care o conduc, in concordanta cu modificarile legislative periodice.”
Mihai Ditiu,
Administrator Fast Fixit SRL

“Dupa o colaborare de peste 10 ani cu Partners Medical Solution SRL, serviciile financiare sunt in continuare la un nivel superior de calitate si actualizate conform legislatiei in vigoare. Recomand Expert Contabil Diana Rusu”
Alina Georgescu,
reprezentant Partners MedicalSolution SRL
https://pms.com.ro/

“Promptitudine, adaptabilitate si eficienta in toate serviciile economico-financiare oferite societatii noastre”
Craciun Rodica,
reprezentant RVC Expert Construct SRL.